Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Roastbeef
- 12 Scheiben Roastbeef (ca. 120 g)
- 2 TL Olivenöl
- 2 TL Crema di Balsamico
- grobes Meersalz
- bunter Pfeffer, grob geschrotet
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Schalotten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 20 g Butter
- 500 g Rosenkohl
- 600 g Wasser
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian
- 100 g Sahne
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min
Wirsing-Käse-Suppe
45min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1h