Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines à l'orange
1h 15 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Mousse à l'abricot
2h
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Mousse aux griottes
2h 30 min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Gelée au citron de Syracuse
3h 25 min.
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Mousse aux pommes
40min