Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Filet mignon de porc mariné
5h 15min
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 Min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Pizzettes à l'artichaut
2 Std.
Chutney d'ananas
35 Min
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Foie gras farci aux figues
24 Std.