Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Saucisson au chocolat
6 godz. 25 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4h
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Fleurs chorizo-feta
35min
Petits sablés au pesto rosso
2 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2u. 35min
Gougères
45 min