Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1018.8 mg
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1j 25 menit
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1j 30 menit
All-in-one 'roast' beef
1j 30 menit
Beef "Burgundy"
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy honey mustard chicken
1j