Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 70 g onions, quartered
- 15 g vegetable oil, plus extra for frying
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 100 g cooked beetroot, quartered
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp plain flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1.25 g
- Karbonhidrat
- 8.69 g
- Yağ
- 1.79 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Palak Paneer
45 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Sambhar
1h 5 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Paneer Makhani
1 godz.
Coconut Dhal
20min
Dhokla
30 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min