Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
TM5 TM31 TM6

Rote-Bete-Crumble mit Fenchel

3.6 (26 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g kandierter Ingwer
  • 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
  • 90 g Mehl
  • 20 g Zucker
  • 2 TL Salz
  • 40 g Butter, kalt, in Stücken
  • 500 g Wasser
  • 600 g Rote Bete, mit Schale
  • 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
  • 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
  • 4 EL Haselnussöl
    veya 4 EL Olivenöl
  • 3 Prisen Pfeffer
  • Olivenöl, zum Einfetten
  • 3 Lorbeerblätter

Besin Değeri
şuna göre 1 Portionen
Kalori
1687 kJ / 402 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
41 g
Yağ
21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler