Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
veya 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1687 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Pastinakenpuffer
40min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1h 10min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min