Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
veya 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1687 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastinakenpuffer
40 min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1h 15min
Fenchel-Risotto
35min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Mangoldrisotto
50 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45 min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min