Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quicheteig:
- 100 g Dinkelkörner
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 100 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
- Backerbsen oder Bohnen zum Blindbacken
Belag:
- 250 g Wasser
- 350 g Möhren, in 5 mm Scheiben
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 20 g Olivenöl
- 12 Salbeiblätter, in feinen Streifen
- 100 g Sahne
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2469 kJ / 591 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Möhrenquiche
1 godz. 30 min
Frühlingstarte
1h 40 min
Porreewähe
1 godz. 15 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Kürbis-Tarte
2h 35min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min