Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2800 kJ / 669 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 Std.
Paprika-Porree-Quiche
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2 godz. 15 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min