Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2800 kJ / 669 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Wirsingtarte
1h 30min
Gefüllte Auberginen
1 Std.
Polenta-Pie
1h 50 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min