Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2800 kJ / 669 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Speck-Apfel-Quiche
2 godz.
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Butternut-Brioche-Auflauf
1 Std. 20 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Käsesoufflés mit Salat
55 Min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min