Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 400 g Prinzessbohnen
- 10 g Sojasauce
- 2 TL Chiliöl, selbst gemacht, siehe Tipp (isteğe bağlı)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 Min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 Min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 Std. 20 Min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 Min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min