Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
-
600
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
veya 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ½ tsp ground black pepper, or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 15.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Ratatouille
40min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil moussaka
2u. 20min
Stuffed vegetables
1h 5min
Vegetable Stroganoff
30min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min