Cihazlar ve Aksesuarlar
Aubergine and Tomato Pasta
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)600 g
-
fine sea salt or more to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or more to taste½ tsp
-
caster sugar1 tsp
-
aubergines cut in pieces (2 cm)450 g
-
dried pasta eg. Farfalle or Amori350 g
-
water700 g
-
fresh basil leaves5 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
17.3 g
Kalori
2141 kJ /
512 kcal
Yağ
15.8 g
Karbonhidrat
75.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
When in Rome...
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 dk
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Pasta with Squash and Chickpeas
30 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 dk
Portuguese Leeks
45 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Lentil moussaka
2sa 20 dk
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 dk
Tuna Pasta
30 dk