Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
-
600
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
veya 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ½ tsp ground black pepper, or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 15.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Pasta alla Norma
50min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h