Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Wildgulasch
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet oder frisch
- 2 Lorbeerblätter
- 400 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten (2 Dosen)
- 150 g Rotwein, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1413 kJ / 336 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Italienisches Gulasch
2h
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Rehragout
1h 15min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min