Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
veya 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1801 mg
Alternatif tarifler
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Thunfischpâté
4óra 20p
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1sa 10 dk
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min