Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
veya 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1801 mg
Alternatif tarifler
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat
40 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Schwarze Linguine
45 min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min