Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Germteig
- 180 g Wasser
- 60 g Milch
- 1 EL Zucker
- 1 TL Trockengerm
- 20 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 360 g Weizenmehl, universal
Füllung und Fertigstellung
- 2 Shiitakepilze, frisch, groß
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 80 g Weißkraut, in Stücken
- 1 Scheibe frischer Ingwer (2 mm), in kleinen Stücken
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 140 g Faschiertes (vom Schwein)
- 40 g Japanische Sojasauce (Shoyu)
- ½ TL Zucker
- 15 g Austernsauce
- 10 g Sesamöl
- 400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tamarinden-Paste
15min
Japanische Kroketten
1h 20min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
2h
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1h 30min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min.