Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Sojasauce
- 120 g Sake (japanischer Reiswein)
- 20 g Zucker
- 8 Frühlingszwiebeln
- 8 Hühneroberkeulen, ohne Haut, ausgelöst
- 3 - 4 EL Sesamöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3071 kJ / 735 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3sa 10 dk
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1u.
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1u.
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1j 30 menit
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1u.
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1u.
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40min