Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon

Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon

4.3 23 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

Pfannenbrot
  • Wasser
    85 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Mehl
    165 g
  • Salz
    2 Prisen
Eggs Benedict und Fertigstellung
  • Wasser warm
    2000 g
  • Weißweinessig
    100 g
  • Eier sehr frisch (siehe Tipp)
    4
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Öl zum Braten
  • Wasser
    15 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Butter in Stücken
    120 g
  • Eigelb
    3
  • Salz
    ⅓ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Bacon
    8 Scheiben
  • Cherry-Tomaten (isteğe bağlı) zum Garnieren
  • Cornichons (isteğe bağlı) zum Garnieren
  • junge Salatblätter der Saison, gemischt (isteğe bağlı)

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 724 mg
Protein 20 g
Kalori 2978 kJ / 712 kcal
Yağ 55 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 26 g
Karbonhidrat 35 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...