Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 400 g Rote Bete, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 4 Eier
- ½ Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 140 g Saure Sahne
- 2 TL körniger Senf
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bauernbrot
- 280 g marinierte Heringsfilets, abgetropft, in Stücken
- 120 g Essiggurken, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 50 g rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Salat
1 godz. 15 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45 Min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 10 min
Romanesco-Salat
1h 40 min
Matjes-Katersalat
55 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Blitz-Stulle
10 Min
Nordische Minestrone
30 min