Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 400 g Rote Bete, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 4 Eier
- ½ Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 140 g Saure Sahne
- 2 TL körniger Senf
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bauernbrot
- 280 g marinierte Heringsfilets, abgetropft, in Stücken
- 120 g Essiggurken, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 50 g rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Nordische Minestrone
30min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Matjes-Katersalat
55min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Blitz-Stulle
10min
Heringsstipp mit Drillingen
1h