Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 400 g Rote Bete, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 4 Eier
- ½ Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 140 g Saure Sahne
- 2 TL körniger Senf
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bauernbrot
- 280 g marinierte Heringsfilets, abgetropft, in Stücken
- 120 g Essiggurken, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 50 g rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjes-Katersalat
55 min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Heringsstipp mit Drillingen
1hod.
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 godz. 15 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10min
Gefüllte Pimientos de Padrón
25 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Blitz-Stulle
10 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 Min