Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln

Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln

4.4 403 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 Portionen

Malzemeler

  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken
    g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Schmalz
    20 g
    20 g Öl
  • Schweinefleisch, sehnenfrei (von der Schulter)
    600 g
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 ½ EL
  • Tomatenmark
    20 g
  • Zucker
    1 TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    ½ - 1 TL
  • Sauerkraut
    500 g
  • Weißwein, trocken
    80 g
  • Wasser
    370 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Erdäpfel, festkochend
    500 g
  • Sauerrahm etwas mehr zum Servieren
    100 g
  • Maisstärke
    ½ EL
  • frische Petersilie Blättchen gehackt
    1 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1676 mg
Protein 31 g
Kalori 2871 kJ / 686 kcal
Yağ 42 g
Lif 9 g
Doymuş Yağ 17 g
Karbonhidrat 42 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...