Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
-
20
g Schmalz
veya 20 g Öl - 20 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- ½ - 1 TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 600 g Schweinefleisch, sehnenfrei (von der Schulter)
- 500 g Sauerkraut
- 80 g Weißwein, trocken
- 370 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Erdäpfel, festkochend
- Sauerrahm zum Servieren
- ½ EL Maisstärke
- 1 EL frische Petersilie, Blättchen gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2871 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1676 mg
Alternatif tarifler
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2小时
Fisolenfleisch
1h
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Salzburger Bierfleisch
6h 50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Boef Stroganoff
50 min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h