Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 550 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 60 - 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ¼ TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Leberkäse
- 200 g Schlagobers
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1588 kJ / 379 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 522 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Reisfleisch
2h 20 min
Haferflockensuppe
20 min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Eachtlengsuppe
45min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Leichte Käsesuppe
25min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.
Bröselknödel
40 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Fiakergulasch
2h 15min