Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 300 - 400 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 90 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
veya 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 2 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Blutwurst, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 1 Ei, verquirlt
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1331 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Paprikahendl
1h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1sa 40 dk
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Wurstaufstrich
10 min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min