Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 300 - 400 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 90 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
veya 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 2 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Blutwurst, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 1 Ei, verquirlt
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1331 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Paprikahendl
1sa
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 dk
Wurstknödel
1sa 20 dk
Fleischstrudel für Suppe
40 dk
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30 dk