Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia auf apulische Art
1u. 40min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3u. 10min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Trenette mit Pesto
45 min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 Std. 35 Min
Eierschwammerl-Empanadas
1h 45 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Saibling mit Artischocken
40 min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Frische Tortellini Bolognese
1 Std. 50 Min
Focacce mit Oliven
2h
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45 min