Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Ciabattabrötchen
1h 50min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 godz. 30 min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 godz.
Empanadas
50 min.
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 Min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 godz. 40 min
Eierschwammerl-Empanadas
1u. 45min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Mini-Gemüse-Quiches
1u. 10min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min