Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1 godz. 25 min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Blätterteig, schnell
2 Std.
Bollywood Chicken Burger
4h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Crespelle
1 Std. 30 Min
Beef Burger
1h
Focaccia auf apulische Art
1h 40min