Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soufflé
- 6 sprigs fresh dill, plus extra to taste
- 1 fresh chilli, deseeded, cut in pieces (isteğe bağlı)
- 150 g hot smoked salmon, deboned, skinless, cut in pieces
- 100 g single cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
Sauce
- 60 g leeks, white part only, sliced
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g white wine
- ½ fish stock cube (for 0.5 l)
- 150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 600 g fresh salmon fillets, skinless
- 100 g unsalted butter, diced
- ½ lemon, juice only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Calamares a la Americana
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Bloody Mary Soup
25 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30 min
Profiteroles
2h 15min