![Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0912C7CC-8FC6-435F-98F6-F5ADD38580C5/Derivates/306BA5EF-4BA0-47FD-B8F3-C1FFD962A3B2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Parmesan Soup
45min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
Değerlendirme yok
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Courgettes with Corn
25 Min