
Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
403 kcal /
1685 kJ
Protein
13 g
Yağ
20 g
Karbonhidrat
41 g
Lif
3.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Great Taste On Every Level
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda