Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
13 g
Kalori
1685 kJ /
403 kcal
Yağ
20 g
Lif
3.2 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Great Taste On Every Level
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Ratatouille
40 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min