![Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A38744D-D905-410C-84CB-CE10DA2FE304/Derivates/70E92083-7DEF-4B60-B23B-929B55571C74.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g vegetable oil
- ½ tsp salt (isteğe bağlı)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
veya 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min