Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Schalotten
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein, ohne Samen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- 250 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 250 g Schwertfisch, in Würfeln (1-2 cm)
- ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- 100 g Weisswein, trocken
- 150 g San Marzano-Tomaten, in Würfeln (1-2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1989 kJ / 475 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pouletcurry
35 min
Pistazien-Guetzli
45 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Pasta-Lauch-Topf
30 dk
Karamellcreme (Flan)
3h
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 min
Chinesische Nudelsuppe
1 Std. 35 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 dk