Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (isteğe bağlı)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (isteğe bağlı)
veya 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (isteğe bağlı) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 14.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 Min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 Min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Zitronenpoulet
50 min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 Min
Lammragout
50 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Lammragout
1h 45 min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min