Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Olivenöl
- 600 g Wasser
- 4 Pouletschenkel, ohne Haut, ohne Bein und Knochen
- 6 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 2 Prisen Koriander, gemahlen
- 2 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Jamaika-Pfeffer, gemahlen
- 10 - 15 Zwetschgen, getrocknet, entkernt
- 8 Feigen, getrocknet
- 250 g Griess (Weich- oder Hartweizengriess)
- 50 - 100 g Rosinen, alle Sorten
- 60 g Honig, nach Belieben
- 50 g Mandeln, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3560 kJ / 851 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 131 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Pouletcurry
35min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Rindsvoressen
1h 50 min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1h 30min
Currywürstchen mit Linsen
1h
Poulet-Birnen-Pie
2 Std. 40 Min
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Grünes Poulet-Curry
55min