Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Sauce Hollandaise
15 Min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Remoulade
10 Min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Sauce Béarnaise
40min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min