Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
40min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Senf-Dill-Sauce
2h
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Buntes Milch-Rahm-Gemüse (Schnüsch)
1h 45 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Remoulade
10min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min