Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon au citron
15min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Sauce béarnaise
20min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Sabayon anisé
15min
Baba au rhum
3 Std.
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Sabayon sucré
30min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min