Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
40 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1 Std. 15 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Sauce périgourdine
35 Min