![Sabayon au vouvray Sabayon au vouvray](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/229069.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
20min
Sabayon au citron
15 min
Sauce périgourdine
35 min
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30 min
Bisque de homard au paprika
1ωρ. 20 λεπτ.
Sauce aux câpres
30 min
Sauce gribiche
15 min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min