Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse de vanille
- 130 g de jaunes d'œufs (6 jaunes moyens)
- 95 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- 30 g de jus d'orange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 864 kJ / 207 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon
15 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Sabayon au citron
15 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 Std. 40 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Sabayon anisé
15 Min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4 Std.
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Minicannelés au chocolat
13 Std.
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min