![Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB7266C6-F567-45AD-9E8C-7F04DAE65E67/Derivates/5A1FC1EB-BA00-4D3F-AC28-6A19A7D2BB12.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
veya 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 576 kJ / 139 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anchoïade
15min
Aïoli traditionnel
10 Min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Sauce rouille
10 Min
Cabillaud façon aïoli
1h
Rouille
10 Min
Calamar à la piperade
35min
Bouillabaisse
1h 15 min
Tempuras de légumes et crevettes
25 min
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Soupe de poisson
20 min
Risotto au calamar
1h 30 min