Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 99.5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Chutney de poires
55min
Sirop de vin chaud
8 Std. 45 Min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Chutney de canneberges
1 godz.
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Pâté périgourdin
48h
Terrine de poulet aux pistaches
1 godz. 15 min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Confit d'oignons rouges
4 godz.
Gelée de sureau
50min
Confiture de vin aux épices
12h