Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
- 300 g de fruits rouges variés surgelés
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe sirop de violette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 250 kJ / 59 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de poire au vin rouge
20min
Poires farcies en papillote
35min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1h 30min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24hod.
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40min
Assiette de vanets
Değerlendirme yok
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 Std. 45 Min