![Glace rhubarbe, romarin et estragon Glace rhubarbe, romarin et estragon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81DD7F5A-35A9-4E86-805E-340584A1DDC7/Derivates/2393493d-4c25-4931-a260-2ba6238571c2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2019 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 172 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Tarte pomme-rhubarbe
1 Std. 20 Min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 Min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35 min.
Gelée de groseille
35 Min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Confiture de tomates vertes
24h
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Glace à la fraise et au yaourt
4 godz. 20 min