Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2019 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 172 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Tarte pomme-rhubarbe
1 Std. 20 Min
Gelée de sureau
50 Min
Tartare de bœuf à la betterave
20 min
Glace à l'oseille
3 godz. 20 min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35 min.
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 Min
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Gelée de groseille
35 Min
Purée céleri-pomme
45 Min