Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2019 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 172 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chou rouge aigre-doux
35min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Compote rhubarbe fraise
35min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 Min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12h
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3 godz. 40 min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 Min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Orange givrée
12h
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min