Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata fredda di zucchine e menta
1hod. 30min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2hod.
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho
15min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 Min