Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3 cm)
-
1
dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- semi di girasole, a piacere
- paprika dolce, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1j
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 menit
Zuppa di rape
40 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10 min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2j 10 menit
Purè di sedano rapa
35 Min
Gazpacho
15min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 menit