Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di cumino nero in polvere
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di porri a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cumino nero in polvere
- 10 g di farina tipo 00
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 50 g di panna da cucina
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1hod. 40min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana
1小时 15 分钟
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3hod.
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min