Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 18.8 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Purè di zucca e porri
45min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Vellutata di porri
40min
Sformato di cardi
1h
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Cardi gratinati
40min