Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 conejo entero (1000-1200 g) en trozos de 3x3 cm
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de jerez
- 16 tomates cherry
- 10 aceitunas negras
- 5 bayas de enebro (isteğe bağlı)
- 1000 g de agua
- 1 limón en cuartos
- 20 g de hojas de albahaca frescas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1566 kJ / 375 kcal
- Protein
- 33.63 g
- Karbonhidrat
- 2.51 g
- Yağ
- 25.09 g
- Lif
- 1.18 g
Alternatif tarifler
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 godz.
Codornices al limón
45 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo guisado
30 min
Conejo al chilindrón
1 godz.
Conejo al cava
1 godz.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45 min