Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ramita de perejil fresco
- 250 g de cebolla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca)
- 75 g de aceite de oliva
- 600 g de calamares frescos cortados en tiras
- 75 g de whisky
- 50 g de nata
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Calamares en ensalada
24h 25 min
Bacalao mozárabe
50 Min
Pollo guisado con langostinos y almejas
40 Min
Champiñones con jamón y gambas
20 Min
Calamares a la americana
50 Min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 Min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 Min
Pollo a la cerveza negra
45min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Calamares encebollados
1h
Pollo con salsa de almendra
50 Min