Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1048 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 22.7 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min.
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Cardo con carabineros
1 godz.
Cóctel Christmas
1h 10min
Crema de ostras
20min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min.
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Bricks de patata con yema
2h 20 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min.
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min