Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
- 20 克 蝦仁
- 20 克 芹菜 ,取莖,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 玉米粉
- 500 克 板豆腐 ,切正方塊(約4公分),將中間挖空
- 10 片 青江菜
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 40 克 蠔油
- 1 小撮 香菜 ,切碎,裝飾用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 899.8 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 0.9 g