雞蓉鑲豆腐

雞蓉鑲豆腐

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 去骨去皮雞腿肉 切塊
    150 克
  • 板豆腐 切正方塊(約4公分),將中間挖空
    500 克
  • 蝦仁
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 玉米粉
    1 茶匙
  • 青江菜
    10 片
  • 芹菜 取莖,切段
    20 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 蠔油
    40 克
  • 香菜 切碎,裝飾用
    1 小撮

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 17.4 g
Kalori 899.8 kJ / 215.3 kcal
Yağ 10.6 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 12.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...