Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 條 竹笙 (約5克)
- 1300 克 水 (含浸泡和烹煮用)
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 6 朵 鈕扣菇 ,泡軟
- 250 克 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
- 10 克 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- 1 ½ 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1170.1 kJ / 279.7 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 2784.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 239.4 mg