Cihazlar ve Aksesuarlar
竹笙枸杞排骨湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 人份
Malzemeler
-
竹笙 (約5克)5 - 6 條
-
水 (含浸泡和烹煮用)1300 克
-
嫩薑 切片15 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水250 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
239.4 mg
Protein
16.9 g
Kalori
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Yağ
20.5 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
2784.6 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan