Cihazlar ve Aksesuarlar
貴州辣子雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
乾辣椒醬
-
乾辣椒60 克
-
薑 切塊40 克
-
蒜頭30 克
-
油130 克
辣子雞
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約2公分)600 克
-
米酒1 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
31 g
Kalori
2563 kJ /
613 kcal
Yağ
51 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
非辣不可
11 Tarif
Tayvan
Tayvan