銀魚莧菜羹

銀魚莧菜羹

3.4 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)
    200 克
  • 依高湯鹹度調整
    ¼ 茶匙
  • 莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段
    220 克
  • 太白粉 與20克水調勻
    2 茶匙
  • 魩仔魚
    50 克
  • 魚露
    ¼ 茶匙
  • 香油
    少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 7.1 g
Kalori 496 kJ / 118 kcal
Yağ 4.9 g
Lif 2.4 g
Karbonhidrat 12.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...