Cihazlar ve Aksesuarlar
銀魚莧菜羹
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)200 克
-
鹽 依高湯鹹度調整¼ 茶匙
-
莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段220 克
-
太白粉 與20克水調勻2 茶匙
-
魩仔魚50 克
-
魚露¼ 茶匙
-
香油少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.1 g
Kalori
496 kJ /
118 kcal
Yağ
4.9 g
Lif
2.4 g
Karbonhidrat
12.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan