豆芽炒五花

豆芽炒五花

4.3 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
3 人份

Malzemeler

  • 五花肉 切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 黃豆芽 洗淨瀝乾
    200 克
  • 韓國辣椒醬
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 切段(約3公分)
    25 克
  • 新鮮香菜葉 少許
  • 白芝麻 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 617.2 mg
Protein 12 g
Kalori 1085.1 kJ / 259.6 kcal
Yağ 19.9 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 32.8 g
Karbonhidrat 8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...