Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 克 五花肉 ,切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)
- 1 大匙 米酒
- 5 克 油
- 10 克 蒜頭
- 200 克 黃豆芽 ,洗淨瀝乾
- 20 克 韓國辣椒醬
- 1 茶匙 韓國辣椒粉
- 1 大匙 醬油
- 1 ½ 茶匙 糖
- 25 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 新鮮香菜葉 ,少許
- 白芝麻 ,少許
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1085.1 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 32.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 617.2 mg