Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di indivia belga a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di speck a fettine
- 150 g di panna (35% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di carote all'arancia
30min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Vellutata alle nocciole
1h
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35 Min
Crema di broccoli e porri
45min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1j 55 menit
Crema di topinambur e tartufo
55min
Vellutata di castagne con porcini
50min