Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di cipollotti a pezzi, con la parte verde
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bietole, lessate e strizzate (vedere consigli)
- 2 - 3 rametti di finocchietto selvatico fresco, lavato (isteğe bağlı)
- 120 g di farina di mais tipo fioretto
- 100 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 15.7 g
- Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittata senza uova
1h 50min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Torta alle bietole
3h
Riso in torta verde
1h 30min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min