Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 180 g water
- 60 g milk
- 20 g oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 360 g plain flour
Filling and Assembly
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 2 spring onions, cut in pieces
- 80 g white cabbage leaf, cut in pieces
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 140 g pork mince
- 40 g Japanese soy sauce
- ½ tsp sugar
- 15 g oyster sauce
- 10 g sesame oil
- 400 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Char Siu Marinade
10 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Teriyaki Marinade
15min
Mala Bakkwa
4h 35min
Orange curry dressing
10 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Almond and Matcha Cake
1 Std. 10 Min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Fried Wontons
45 min