Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 poivrons orange, coupés en deux, épépinés et membranes blanches retirées
- 1 poivron rouge, coupé en deux, épépiné et membranes blanches retirées
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 750 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 356 kJ / 84 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Velouté de poivron rouge
35min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Velouté de champignons
20 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe froide au concombre
1 Std.
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Velouté de châtaigne et poivron
35min