Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1760 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe de panais
35 Min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 λεπτ.
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Crème de butternut aux châtaignes
35 Min