Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1760 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Crème de brocoli aux noisettes
1 godz.
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Crème de chou-fleur
40min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté de topinambour
45min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min